Specialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie 1 jaar niet-goed-geld-terug-garantie Nederlands fabrikaat Levering uit voorraad door heel Nederland

Mijn waterbed is lek. Kan ik dat zelf repareren?

Jazeker, u kunt een lekje in uw waterbed vrij eenvoudig zelf repareren. U gebruikt daarvoor een waterbed reparatieset, verkrijgbaar in onze webshop. De waterbed reparatieset bestaat uit Bison lijm voor zacht plastic, speciale plakkers en een schuurpapiertje. Het is echter aan te raden om het waterbed naar Atlantic te brengen. Op onze proefbank kan het matras professioneler gerepareerd worden. Daarnaast wordt het matras op druk gezet, zodat het matras goed gecontroleerd kan worden om toekomstige lekjes te voorkomen. Deze service is geheel kosteloos gedurende garantie van uw waterbed.

Bekijk onderstaand filmpje voor een stap-voor-stap uitleg van het zelf repareren van uw waterbed:

Het repareren lijkt een beetje op het plakken van een fietsband, maar let op: gebruik nóóit een fietsband-plakset voor het repareren van een lek in uw watermatras. Gebruik ook geen duct-tape of andere soorten plakband. Een watermatras is niet van rubber maar van vinyl en kan daarom alleen worden gerepareerd met de juiste reparatieset.

Geralateerde vragen: