Specialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie 1 jaar niet-goed-geld-terug-garantie Nederlands fabrikaat Levering uit voorraad door heel Nederland

Is een waterbed ook geschikt voor baby’s en kinderen?

Jazeker, waterbedden zijn ook geschikt voor baby’s en kinderen. Baby’s kunnen zonder problemen al direct na de geboorte op een waterbed slapen. Een waterbed geeft een ontspannen nachtrust en maakt baby’s over het algemeen rustiger.

Daarnaast is de temperatuur van het waterbed in te stellen waardoor de baby altijd behaaglijk warm is. Een extra deken of kruik in de winter is dan niet meer nodig en verbranden aan een te hete kruik is er dus ook niet meer bij.

In de zomer is het waterbedje wat koeler te zetten, waardoor de baby zijn warmte aan het bed kwijt kan. Zo ligt de baby nooit broeierig in zijn bedje, wat bij een polyetherm-matrasje in combinatie met een te warme aankleding wel het geval kan zijn.

Atlantic verhuurt speciale baby-waterbedjes die passen in een kinderledikantje voor slechts € 25 per maand. Heeft u vragen over een waterbed voor uw baby of kind, neem dan gerust contact met ons op.

Geralateerde vragen: