Specialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie 1 jaar niet-goed-geld-terug-garantie Nederlands fabrikaat Levering uit voorraad door heel Nederland

Helpt een waterbed tegen rugklachten?

Een waterbed heeft een perfecte ligging, omdat het zich precies vormt naar het lichaam. Daardoor wordt ook een goede ondersteuning gegeven aan de ruggegraat, in welke houding u ook slaapt. Veel artsen en fysiotherapeuten raden dan ook een goed waterbed aan bij rugproblemen en lage rugpijn. Ook in onze eigen praktijk horen wij van veel klanten terug dat hun waterbed hen erg geholpen heeft bij hun rugklachten.

Maar rugpijn en rugklachten zijn natuurlijk zeer persoonsgebonden. Daarom zullen wij nooit zómaar het ene of het andere bed adviseren aan klanten met rugklachten: we adviseren dan gebruik te maken van onze gratis MatrassenScan.

De MatrassenScan analyseert uw persoonlijke slaapprofiel op basis van lichaamsbouw, gewichtsverdeling, drukpunten en slaaphoudingen. Een bed is een investering in uw gezondheid: de MatrassenScan geeft u de best mogelijke informatie voor een onderbouwde keuze.

Geralateerde vragen: