Waterbed kopen?
Verstandig... maar wélk waterbed?

Comfort en gezondheid – voor veel mensen de kernwoorden als ze een waterbed kopen. Terecht, want kiezen voor een waterbed betekent kiezen voor een natuurlijk en rustgevende slaap.

Specialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie 1 jaar niet-goed-geld-terug-garantie Nederlands fabrikaat Levering uit voorraad door heel Nederland

Onze waterbedden

Atlantic Waterbedden produceert, levert en installeert al sinds 1981 waterbedden. In onze showroom in Wijchen bij Nijmegen kunt u ons assortiment bekijken en uitproberen.

Klik hier voor een overzicht van onze waterbedden

Waarom zou u een waterbed kopen?

Een waterbed past zich aan naar de vormen en drukpunten van uw lichaam. Zo krijgt u een perfect gelijkmatige ondersteuning. Het resultaat: een hoog ligcomfort, ontspanning en een betere nachtrust.

Voordelen van het waterbed:

  • Temperatuur: een waterbed is warm in de winter en koel in de zomer
  • Ergonomisch: het waterbed volgt de natuurlijke kromming van de ruggewervels en staat bekend om de positieve uitwerking op rugklachten
  • Ontspannen slapen: u zult veel minder draaien en woelen. U herstelt daardoor beter en wordt uitgerust en fit wakker.
  • Hygiëne: een waterbed verzamelt niet of nauwelijks vocht, bacteriën of stof. Letterlijk een opluchting voor mensen met cara of allergieën
  • Duurzaam: het ligcomfort van een waterbed blijft altijd gelijk, gedurende de hele levensduur. Het ligcomfort van gewone matrassen neemt na verloop van tijd altijd af. Omdat dat haast ongemerkt gebeurt, is een gewoon matras een verborgen bedreiging voor uw gezondheid.
Atlantic waterbed

Waar moet u op letten bij het kopen van een waterbed?

Een afgewogen keuze tussen een waterbed en gewoon bed?

Uiteindelijk is de keuze hoe u wilt slapen zeer persoonlijk. Atlantic verkoopt niet alleen waterbedden, maar ook een groot assortiment reguliere kwaliteitsbedden en boxsprings. Daardoor kunt u in onze winkel direct het verschil ondervinden.

Showroom
Matrassenscan

Ontdek uw persoonlijke slaapprofiel met onze MatrassenScan

Als enige in Nederland biedt Atlantic de MatrassenScan: een objectieve en bewezen methode om uw persoonlijke slaapprofiel vast te stellen, op basis van lichaamsbouw, gewichtsverdeling, drukpunten en slaaphoudingen. Zo maakt u een verstandige en onderbouwde keuze voor het juiste bed.

Alles over de gratis MatrassenScan

Bezoek onze showroom!

In onze waterbeddenwinkel in Wijchen (bij Nijmegen) adviseren wij u graag over de meest geschikte oplossing. Wilt u een gratis en vrijblijvende analyse van uw persoonlijke slaapprofiel op basis van onze MatrassenScan? Bel of mail dan even voor een afspraak: we maken graag tijd voor u.

 

U vindt Atlantic Waterbedden aan de Stationslaan 32, 6602 BP Wijchen
Telefoon: 024 64 22 114 | E-mail ons