Waterbed-ervaringen:
onze klanten vertellen

Wat zeggen onze klanten over onze waterbedden? U leest het hieronder. Tip: bekijk ook het filmpje aan de rechterkant, waarin Machteld en Mirna vertellen over hun persoonlijke ervaring met Atlantic.

Specialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie 1 jaar niet-goed-geld-terug-garantie Nederlands fabrikaat Levering uit voorraad door heel Nederland

Mevrouw Zetsen, Blitterswijck
Afgenomen waterbed: softside waterbed 180/210 extra gestabiliseerd

“Wij slapen al sinds 1988 op een waterbed. Dat bevalt ons zo goed dat we weer naar een waterbed op zoek gingen toen ons oude bed aan vervanging toe was. Nota bene een verkoper van Beterbed verwees ons door naar Atlantic Waterbedden. Een goede tip: zowel de communicatie in de winkel als de plaatsing van het bed verliepen heel prettig en vertrouwd.”

Familie Van den Elzen, Handel
Afgenomen waterbed: softside waterbed 180/210 volledig gestabiliseerd met achterwand

“Wij hadden al een waterbed en willen eerlijk gezegd niet anders. Voor ons nieuwe waterbed gingen we op advies van een familielid naar Atlantic Waterbedden. Goede en nette service!”

De heer Walrecht, Nijmegen
Afgenomen waterbed: softside waterbed 180/200 volledig gestabiliseerd, inclusief onderdeken en satijnen lakens

“Mijn eerste waterbed kwam 25 jaar geleden al bij Atlantic Waterbedden vandaan. Een goede en correcte firma, waar ik ook weer ons laatste waterbed gekocht heb. De service van Atlantic is prima, maar je hoeft er zelden gebruik van te maken: de bedden gaan niet stuk. Maar als er eens een probleem is, dan word ik altijd goed geholpen.”

De heer Crooijmans, Mill
Afgenomen waterbed: softside waterbed, 160/200, extra gestabiliseerd

“Ik vond het waterbed heerlijk liggen omdat het alle drukpunten op mijn lichaam weghaalt. Daarnaast leek het mij een fijn vooruitzicht om in de zomer in een koel bed te kunnen slapen en in een warm bed in de winter. Atlantic werd me aanbevolen door kennissen, zij hadden al een erg goede ervaring gehad met Atlantic. Ik ben dan ook goed geholpen en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord.”

Mevrouw Resink, Mill
Afgenomen waterbed: Atlantic Royal Class softside waterbed, 180/210,  volledig gestabiliseerd

“Ik ervaar de service van Atlantic als zeer goed. Er wordt meegedacht met oplossingen en je kunt er altijd terecht als er problemen zijn, die daarna goed worden opgelost. Wij slapen al meer dan 25 jaar op een waterbed en zowel ons vorige als ons huidige waterbed hebben we bij Atlantic gekocht – we zijn er heel tevreden over.”

Mevrouw Goudsmit, Nijmegen
Afgenomen waterbed: Atlantic Standard Class softside waterbed, 200/200 duo, volledig gestabiliseerd

“Ik sliep slecht en had ’s ochtends last van stijfheid. Dat gaat nu met het waterbed veel beter! Ik ben naar Atlantic gegaan omdat zij bekend staan als de specialist in waterbedden. De service is er prima, je krijgt goede uitleg informatie bij je aankoop. Het feit dat je het waterbed nog een jaar kunt ruilen als het niet bevalt, haalde ons defintief over de streep. Ook dat is prima geregeld.”

Helmie Bardoel, Horssen
Afgenomen waterbed: Atlantic Comfort Class softside waterbed, 160/200, volledig gestabiliseerd, met achterwand

“We sliepen al 20 jaar op een waterbed. Dat bevalt uitstekend omdat het heerlijk ligt en altijd lekker warm is. Atlantic gaf ons prima advies bij ons nieuwe waterbed. En ze sturen twee keer per jaar een flesje waterconditioner op, daar hoef je dus zelf niet aan te denken of de deur voor uit.”

Kinderopvang Solidoe, Aalsmeer
Afgenomen waterbed: kinderwaterbedje voor ‘snoezelhoek’

Bij Antlantic hebben we een waterbedje gekocht voor ons kinderdagverblijf. Wij hebben voor een waterbed gekozen omdat wij een snoezelhoek wilde creëren voor de jongste kinderen bij ons op de groep. Op deze manier kunnen wij de kleintjes de rust bieden die zij nodig hebben en kunnen ze heerlijk ontspannen op het waterbed. Wij hebben voor Atlantic gekozen vanwege alle positieve recensies op internet. De service is super: we mochten eerst het waterbed een proefperiode uitproberen voordat wij overgingen op een huurcontract.”

5 slimme tips bij de aankoop van uw waterbed

Inclusief één tip die u honderden euro’s gaat besparen…

Deze 5 slimme tips wijzen u de weg in waterbeddenland. Inclusief één tip over een geheim dat beddenwinkels u nooit vertellen – en waardoor u honderden euro’s te veel betaalt als u niet uitkijkt…

Vul uw e-mailadres in en u ontvangt dit digitale boekje direct gratis in uw inbox!

Tips waterbed