Waterbed voor uw baby of kind

Baby's en kinderen slapen als roosjes op een waterbed. Eén probleem: na enige tijd ontgroeien ze het waterbedje. Logisch dat ouders niet snel de aanschaf van een waterbed voor hun baby, peuter of kleuter overwegen. Atlantic heeft de oplossing: een huurwaterbedje.

Specialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie 1 jaar niet-goed-geld-terug-garantie Nederlands fabrikaat Levering uit voorraad door heel Nederland

Ontspannen nachtrust voor baby’s, peuters en kleuters

Waterbedden zijn uitermate geschikt voor kinderen: ze vallen eerder in slaap en slapen rustiger. Al vanaf de geboorte kan een baby op een waterbedje slapen. Voor baby’s voelt het heerlijk natuurlijk. In de baarmoeder ondervindt een baby de gelijkmatige tegendruk van lauwwarm water. Dat verklaart waarom baby’s zo rustig worden van een warm bad. Een waterbed biedt een baby een vergelijkbare ervaring.

Door de instelbare verwarming ligt uw baby of kind heerlijk warm en is een extra deken of kruik niet nodig. In de zomer kunt u de temperatuur wat verlagen. Uw baby of kind zal dus nooit broeierig in bed liggen.

Waterbed voor baby's en kinderen
Rechte ruggewervel

Goede en belangrijke ondersteuning tijdens de groeiperiode

Een waterbed biedt een goede en gelijkmatige ondersteuning van de rug en wervelkolom, omdat het zich vormt naar het lichaam. Juist daarom is een waterbed ideaal voor kleine kinderen in de groei.

Niet kopen, maar huren

Omdat kinderen snel groeien, zou de aanschaf van een waterbedje voor uw kind een relatief hoge investering zijn. Om die reden verhuurt Atlantic speciale softside waterbedjes voor baby’s en kinderen van 60 x 120 cm. U kunt het waterbedje huren inclusief ledikant. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het bijbehorende beddengoed. U huurt al een kinderwaterbedje voor € 25 per maand. Informeert u naar de mogelijkheden!

Wij hebben voor een waterbed gekozen omdat wij een snoezelhoek wilde creëren voor de jongste kinderen bij ons op de groep. Op deze manier kunnen wij de kleintjes de rust bieden die zij nodig hebben en kunnen ze heerlijk ontspannen op het waterbed. Ook is het goed voor de zintuigelijke ontwikkeling.

Kinderdagverblijf Baloe, Uithoorn

Bezoek onze showroom!

In onze waterbeddenwinkel in Wijchen (bij Nijmegen) adviseren wij u graag over de meest geschikte oplossing. Wilt u een gratis en vrijblijvende analyse van uw persoonlijke slaapprofiel op basis van onze MatrassenScan? Bel of mail dan even voor een afspraak: we maken graag tijd voor u.

 

U vindt Atlantic Waterbedden aan de Stationslaan 32, 6602 BP Wijchen
Telefoon: 024 64 22 114 | E-mail ons