Het hardside waterbed:
het 'klassieke' waterbed

Het hardside waterbed is het klassieke waterbed zoals veel mensen het nog kennen en gebruiken. Atlantic levert zowel complete hardside waterbedden als onderdelen ter vervanging, zoals de waterbed zak.

Specialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie 1 jaar niet-goed-geld-terug-garantie Nederlands fabrikaat Levering uit voorraad door heel Nederland

Het hardside waterbed is feitelijk het waterbed in zijn eerste vorm: het watermatras rust in een stevige omranding of ledikant. Dat houdt de waterbed zak in vorm en op zijn plaats. Wie vandaag de dag een nieuw waterbed koopt, zal zelden voor een hardside waterbed kiezen. De moderne softside waterbedden hebben het hardside waterbed qua comfort en uitstraling ingehaald.

Hardside

Nieuwe waterbed zak voor uw hardside?

Toch slapen nog veel Nederlanders op een hardside waterbed. Geldt dat ook voor u? En bent u toe aan een nieuwe waterbed zak voor uw hardside? Dan hoeft u niet uw hele slaapsysteem te vervangen: Atlantic levert ook de losse waterzak voor uw waterbed. Net als onze softside waterbedden kunnen wij waterbedzakken leveren in diverse maten en geldt ook daarop onze garantie van 10 jaar.

Stabilisatie losse waterbed zak: vijf gradaties

Net als onze watermatrassen is de losse zak voor uw waterbed verkrijgbaar in vijf gradaties van stabilisatie. Ons stabilisatiesysteem is niet gebaseerd op interne stabilisatiematten, maar op op siliconen.

  • Ongestabiliseerd – bewegingstijd 10-15 seconden
  • Half gestabiliseerd – bewegingstijd 7-8 seconden
  • Driekwart gestabiliseerd – bewegingstijd 3-4 seconden
  • Volledig gestabiliseerd – bewegingstijd 1-3 seconden
  • Super gestabiliseerd – bewegingstijd 1 seconde

De stabilisatie van een waterbed zak is erg afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Voor veel mensen is de volledig gestabiliseerde variant de prettigste.

Bezoek onze showroom!

In onze waterbeddenwinkel in Wijchen (bij Nijmegen) adviseren wij u graag over de meest geschikte oplossing. Wilt u een gratis en vrijblijvende analyse van uw persoonlijke slaapprofiel op basis van onze MatrassenScan? Bel of mail dan even voor een afspraak: we maken graag tijd voor u.

 

U vindt Atlantic Waterbedden aan de Stationslaan 32, 6602 BP Wijchen
Telefoon: 024 64 22 114 | E-mail ons