Combinatie waterbed en gewoon bed:
ieder z'n zin

U slaapt graag op een waterbed, maar uw partner niet? Of vice versa? Geen enkel probleem: Atlantic levert ook oplossingen voor tweepersoonsbedden die half waterbed en half gewoon bed zijn.

Specialist sinds 1981 2500 m2 showroom 10 jaar garantie 1 jaar niet-goed-geld-terug-garantie Nederlands fabrikaat Levering uit voorraad door heel Nederland

Keuze uit kwaliteitsmerken matrassen en slaapsystemen

Atlantic is niet alleen waterbeddenspecialist: we voeren ook een ruim assortiment conventionele slaapsystemen van verschillende kwaliteitsmerken. Dat is prettig, want zo weet u zeker dat u altijd slaagt bij Atlantic. Ook als u nog niet helemaal zeker weet of een waterbed iets voor u is. In onze winkel kunt u zowel onze waterbedden als conventionele bedden uitproberen. En mocht blijken dat uw partner en u verschillende slaapwensen hebben? Dan kunnen wij u altijd een passende gecombineerde oplossing aanbieden.

Gewoon bed en waterbed combi
Atlantic waterbed

Alles is mogelijk

Atlantic kan probeemloos verschillende slaapsystemen combineren tot een fraai tweepersoonsbed, dat voor u net zo prettig is in gebruik en onderhoud als een gewoon tweepersoonsbed. Met ruim 35 jaar ervaring zijn er maar weinig oplossingen die wij nog niet aan onze klanten hebben geleverd. Ook hergebruik van delen van uw bestaande slaapsysteem is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een gecombineerde oplossing van waterbed en regulier matras op uw bestaande tweepersoons boxspring.

Verstandig kiezen met behulp van onze MatrassenScan

Onze MatrassenScan is een in eigen beheer ontwikkeld en gepatenteerd aanmeetsysteem voor matrassen en matrasdragers. Duizenden sensoren registreren de drukpunten en de ondersteuning die een matras en een bodem op uw lichaam geven. Zo analyseren wij uw persoonlijke slaapprofiel op basis van lichaamsbouw, gewichtsverdeling, drukpunten en slaaphoudingen. Een uniek systeem, waarmee we u perfect kunnen adviseren over uw waterbed, conventionele slaapsysteem of een combinatie van beide.

Meer informatie over de MatrassenScan

Mijn man en ik waren al een tijdje op zoek naar nieuwe matrassen voor op onze bestaande boxspring. Na drie beddenwinkels, die allemaal verschillende informatie gaven wisten we het echt niet meer. We hadden al eerder een miskoop gedaan met pocketveer matrassen die in de winkel lekker lagen, maar waar we thuis niet aan konden wennen. Via een vriendin hoorde ik van de matrassenscan in Wijchen. Ik heb meteen gebeld voor een afspraak en de volgende dag konden we al terecht.  En ik moet zeggen ik kan iedereen de matrassenscan aanraden. Op het beeldscherm zie je meteen hoe goed het matras en de bodem bij je lichaam passen. Mijn man en ik hebben nu ook allebei een ander type matras. Eigenlijk heel logisch want mijn man is een stuk langer en zwaarder.

Anke

Bezoek onze showroom!

In onze waterbeddenwinkel in Wijchen (bij Nijmegen) adviseren wij u graag over de meest geschikte oplossing. Wilt u een gratis en vrijblijvende analyse van uw persoonlijke slaapprofiel op basis van onze MatrassenScan? Bel of mail dan even voor een afspraak: we maken graag tijd voor u.

 

U vindt Atlantic Waterbedden aan de Stationslaan 32, 6602 BP Wijchen
Telefoon: 024 64 22 114 | E-mail ons